Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η έλλειψη Διάγνωσης της Ακούσιας Διάσπασης Προσοχής (ΔΕΠΥ) δεν επηρεάζει μόνο εσάς. Πονάει τους γύρω σας πάρα πολύ. Δεν είναι απαραίτητο όμως να συμβαίνει αυτό!



Η Ακούσια Διάσπαση Προσοχής, όταν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να είναι εξαιρετικά εξουθενωτική όχι μόνο για τους ανθρώπους που αγωνίζονται με αυτό, αλλά και για τους αγαπημένους τους. Μπορεί να έχουν πρόβλημα με το να εστιάζουν την προσοχή τους σε ένα έργο για αρκετή ώρα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τα άτομα με Ακούσια Διάσπαση Προσοχής, συχνά πάσχουν και από άλλες διαταραχές. Δεν μπορούν να διαχειριστούν τον χρόνο τους, κατακλύζονται από άγχος, απομονώνονται κοινωνικά, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και μια ενδεχόμενη (κατά)θλιψη εξαιτίας όλων των παραπάνω. Και αυτοί που τους αγαπούν, δεν μπορούν να αναγνωρίσουν αυτό που οδηγεί τα άτομα με Ακούσια Διάσπαση Προσοχής τι τους κάνει να ενεργούν τόσο διαφορετικά.

Η ακούσια Διάσπαση Προσοχής είναι μια νευρολογική διαταραχή με σοβαρές ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες. Τα παιδιά, έφηβοι, ενήλικες και οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι δικό τους σφάλμα, δεν ευθύνονται οι ίδιοι για την διαταραχή της ελλειμματικής προσοχή τους και κυρίως, υπάρχει ελπίδα.
Το www.dyagnosis.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τον τρόπο που λειτουργεί ένα άτομο με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητα ΔΕΠΥ (ADD ή ADHD) και παρέχει επιλογές αντιμετώπισης που καλύπτουν τα περισσότερα από τα συμπτώματα. Καλέστε μας σήμερα στο 2313 031 837 ή επισκεφθείτε μας στο διαδίκτυο για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.