Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Το www.dyagnosis.gr στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα

Στον σύνδεσμο www.jrsei.yolasite.com του επιστημονικού Journal of Socio-Economic Issues, Vol. 7, Issue 2, Januarry 2017, στις σελίδες 66-72, μπορείτε να διαβάσετε και να ενημερωθείτε για την κλινική έρευνα που έκανα με αξιόπιστα επιστημονικά αποτελεσμάτα - 97,6% ακρίβεια, και στην ηλεκτρονική αποτύπωση  του Διαγνωστικού-Προγνωστικού τεστ Μαθησιακών Δυσκολιών -Υπερκινητικότητας-Παρορμητικότητας-Διάσπασης Προσοχής #ΔΕΠΥ στο www.dyagnosis.gr

 Στόχοι του www.dyagnosis.gr:

-H έγκαιρη διάγνωση των μαθησιακών δυσκολιών, από τα πρώτα νηπιακά χρόνια, για την σωστή και επιτυχή αντιμετώπιση τους. Με αυτόν τον τρόπο ισχυροποιούνται οι ικανότητες ενώ ταυτόχρονα αποδυναμώνονται οι μαθησιακές δυσκολίες. Διατίθεται σε ιδιωτικά και δημόσια #εκπαιδευτήρια.
-Ευκαιρίες για εκπαίδευση, ώστε οι μαθητές να βελτιώνουν τις ζωές τους. Υγιείς πολίτες για να προσφέρουν ταυτόχρονα στη χώρα τους. Διατίθεται σε #Δήμους και κοινότητες για τις #σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων.
-Να βοηθήσει τα παιδιά από όποια κοινωνική-οικονομική τάξη κι αν προέρχονται. Διατίθεται σε #Μ.Κ.Ο.
-Να αναγνωριστούν οι ικανότητες, δυνατότητες και δεξιότητες των παιδιών, χρησιμοποιώντας το μυαλό τους, κάνοντας τη ζωή τους καλύτερη, από την αρχή. Διατίθεται σε #Φροντιστηριακούς #Οργανισμούς.
-Αν η #κρίση συνεχιστεί ως έχει ή χειροτερεύσει, ιδιαίτερα η νεολαία, θα βρεθεί εκτός εκπαίδευσης. Και οι μαθητές διαθέτουν μεγάλη αξία και υψηλό δυναμικό για την οικονομία. Ο καθένας μπορεί να κάνει το #τεστ από το #σπίτι του, #γρήγορα, #εύκολα, #φθηνά.

Journal of Regional Socio-Economic Issues - Yola