Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!



Καθώς το 2018 φεύγει, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε που πρόσθεσες τη φωνή και την υποστήριξή σου στην ομάδα του Dyagnosis. Η ομάδα μας, είναι ευγνώμων που έχει τόσους αναγνώστες - και μια ομάδα ειδικών που προσφέρουν απαράμιλλη εμπειρία και αφοσίωση.
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε πρακτικές και έγκυρες πληροφορίες, μαζί με τη διαβεβαίωση ότι είμαστε μαζί σε αυτό. Και κάθε μέρα, είμαστε ευγνώμονες για τη συμμετοχή και τα σχόλιά σου. Μας εμπνέεις!
Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, θα θέλαμε να μας το πεις. Απλά στείλε μας email στο info@e-dyagnosis.com
Καλές γιορτές από την #Φρίντα, #Μαρία, #Ελευθερία, #Ναταλία, #Ξανθή, #Μάριο, #Σαράντο, #Γιώργο, και όλη την ομάδα του #Dyagnosis!
Υ.Γ. Προς τιμήν της ομάδας του Dyagnosis, πραγματοποιήσαμε μια δωρεά στην παγκόσμια οικογένεια της AHEPA, που αποστολή της είναι να προωθήσει τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη της εκπαίδευσης, της φιλανθρωπίας, της πολιτικής ευθύνης, της οικογένειας και της ατομικής αριστείας μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας και του εθελοντισμού.